Skip to main content

Golfclub Issum-Niederrhein e.V.

Contact

Issum

website

Reserveringstermijn

Maximaal 5 dagen van te voren

Geblokkeerde dagdelen

In principe geen starttijden tussen 10:00 en 12:30 uur
(14 uur bij zomertijd)

Maximum aantal gasten per dag

15
Groepen groter dan twee flights worden niet toegelaten, tenzij de boventallige gasten de normale greenfee betalen

Maximale handicap

54

Tel.

+49 28 35 / 9 23 10

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Over

Golfclub Issum

Sportieve uitdaging met hogere kwaliteit van de golfcourse aan de linker Nederrijn.

Het team van greenkeeper, onder leiding van Heiner Oppenberg, heeft de 18 holes baan aan het riviertje de Issumer Fleuth, ontwikkeld tot een juweel voor golfers van alle handicapklassen.

Het handelsmerk is de hoge kwaliteit van de golfcourse. In Issum wordt het hele jaar door op zomergreens gespeeld (op enkele uitzonderingen na). Voor veel golfers aan de Nederrijn is de voormalige "geheime tip" nu een course geworden die je (meer dan) één keer per jaar moet spelen.

Issum is een course met twee gezichten: nauwkeurig spelen wordt beloond met goede scores, op nogal slechte dagen wordt hole na hole de wens groter, misschien naar mingolf te wisselen.

Op de eerste negen holes (par 35), lange par 4 holes (1 en 8), een relatief smalle par 5 hole (hole 6) en meer bomen dan de golfer lief is (holes 4 en 9) zorgen voor de grootste uitdagingen .

Aan het begin van de tweede negen holes komt het moeilijke par 3 op hole 10. Daarna de score verbeteren op drie korte par 4-holes.

Buitengewoon: Vanaf hole 14 is er geen par 4 hole meer - drie par 5 holes (14, 15 en 18) en twee par 3 holes (16, 17) beeindigen de ronde terug naar het clubhuis.