Golfbaan Brunssummerheide

Contact

website

Reserveringstermijn

Maximaal 1 maand van te voren.

Geblokkeerde dagdelen

Dinsdagochtend.
In principe geen starttijden tussen 10:00 en 12:30 uur
(14 uur bij zomertijd)

Maximum aantal gasten per dag

15
Groepen groter dan twee flights worden niet toegelaten, tenzij de boventallige gasten de normale greenfee betalen

Maximale handicap

54

Tel.

+31 (0)45 527 0968

+31 (0)45 565 6300

Over

Brunssummerheide

Golf-Residentie Brunssummerheide bestaat uit een 45 holes golfbaan en een 4****hotel, gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. Een voor Nederlandse begrippen unieke 45 holes golfbaan in een gebied met naaldbomen, loofbossen, afgewisseld met vennetjes of grote waterpartijen. Sommige tees op verrassende hoogte geven de golfbaan een heel bijzonder karakter. Ook de fauna is nadrukkelijk vertegenwoordigd in de vorm van roofvogels en diverse soorten kleinwild. Golfliefhebbers van verschillende nationaliteiten komen dan ook graag naar Brunssummerheide om hier de ‘uitdaging’ aan te gaan.

Elke dag, het hele jaar door, heten wij clubleden, greenfee spelers, businessclubleden en hotelgasten welkom. Ook niet-golfers zijn welkom om van een hapje of drankje te genieten.

De 27 holes championship course voor ervaren golfers. Golfbaan Brunssummerheide beslaat een gebied van 110 ha. en heeft voor elk type speler veel te bieden. Voor de ervaren golf is de, door Joan Dudok van Heel en later Bruno Steensels ontworpen, 27–holes championship course een ware uitdaging! De zeer geaccidenteerde golfbaan is niet alleen bosrijk, maar ook zeer gevarieerd.

9 holes compactcourse voor minder ervaren golfers. Voor spelers met enige aantoonbare golfervaring biedt de Brunssummerheide een speelse maar spannende 9 holes compact course (5 par-3’s en 4 par-4’s). Beginnende golfers of zij die een keer willen golfen kunnen op de 9 holes-par-3baan terecht. Het huren van het daarvoor benodigde materiaal is mogelijk.

4**** Hotel. Het hotel beschikt over 42 moderne, ruime appartementen, suites en twee riante penthouses met een schitterend uitzicht over de golfbaan. Ieder appartement is voorzien van een woon -zitkamer, twee telefoons, twee televisies, een ruime slaapkamer met airco, badkamer en/of douche, een apart toilet en een balkon of eigen terras. Enkele appartementen zijn voorzien vaan twee slaapkamers en dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. In het gehele complex is draadloos internet beschikbaar.

* Per dag mogen er 3 flights of te wel 12 personen via Golfchain spelen. Reserveer dus tijdig, dit kan uitsluitend via de mail of telefonisch. Golfchainers die boeken in combinatie met een hotel overnachting worden niet meegeteld.