Golf- & Countryclub Midden Brabant

Contact

website

Reserveringstermijn

Maximaal 2 dagen van te voren.
Op woensdagen maximaal 7 dagen van te voren

Geblokkeerde dagdelen

N.v.t.

Maximum aantal gasten per dag

N.v.t.

Maximale handicap

54

Tel.

+31 (0)13 516 9966

ons volgen

Over

Golfclub Midden Brabant

Golfbaan Midden­-Brabant heeft een geweldige uit­straling door zijn mooie ligging, ingepast in het typische Brabantse coulissen landschap. De locatie, op het Landgoed “de Utrecht” kan uniek worden genoemd en zal waarschijnlijk de laatste golf­baan zijn die op een dergelijk landgoed kon worden aange­legd. De 18-­holes wedstrijdbaan en 9-­holes par 3 baan zijn zodanig aangelegd dat vele holes langs natuurlijke elementen lopen.

Veel mooie solitaire bomen en bospartijen zijn op de baan bewaard gebleven, evenals laan-structuren. Door middel van waterpartijen, bunkers en het maaibeeld dient u uw bal goed te positioneren. Dit geldt voor uw afslag, maar zonder meer ook uw approach slag. Daarnaast zijn de greens geonduleerd, zodat er vele gevarieerde pinposities mogelijk zijn. Kortom: tactiek en techniek zijn van belang!

Golfbaan Midden-Brabant is dus een zeer rustieke, landelijke en uitdagende golfbaan.
De boerderij ‘De Ekster’ uit 1926 is verbouwd tot een sfeer­vol clubhuis. De 18- ­holes en 9-holes par 3 baan en alle oefenfaciliteiten (driving-­range, oefengreen, oefenbunker en chippinggreen) zijn rondom dit punt gesitueerd.