Tel: +31 (0) 13 516 9966

Golfbaan Midden­-Brabant heeft een geweldige uit­straling door zijn mooie ligging, ingepast in het typische Brabantse coulissen landschap. De locatie, op het Landgoed "de Utrecht" kan uniek worden genoemd en zal waarschijnlijk de laatste golf­baan zijn die op een dergelijk landgoed kon worden aange­legd. De 18-­holes wedstrijdbaan en 9-­holes par 3 baan zijn zodanig aangelegd dat vele holes langs natuurlijke elementen lopen.

Veel mooie solitaire bomen en bospartijen zijn op de baan bewaard gebleven, evenals laan-structuren. Door middel van waterpartijen, bunkers en het maaibeeld dient u uw bal goed te positioneren. Dit geldt voor uw afslag, maar zonder meer ook uw approach slag. Daarnaast zijn de greens geonduleerd, zodat er vele gevarieerde pinposities mogelijk zijn. Kortom: tactiek en techniek zijn van belang!
Golfbaan Midden-Brabant is dus een zeer rustieke, landelijke en uitdagende golfbaan.
De boerderij ‘De Ekster’ uit 1926 is verbouwd tot een sfeer­vol clubhuis. De 18- ­holes en 9-holes par 3 baan en alle oefenfaciliteiten (driving-­range, oefengreen, oefenbunker en chippinggreen) zijn rondom dit punt gesitueerd.

Reserveren:
Geen ballenspiraal meer, geen digitale ballenspriraal, dus gelukkig voor u ook geen wachttijden meer op de speeldag zelf. Wij zijn in 2017 overgestapt, na een pilot periode, op vooraf starttijden reserveren. Zowel onze eigen leden als alle Golf Chain abonnees kunnen vanaf 2 dagen vooraf een exacte starttijd reserveren. Dit kan telefonisch naar 013-5169966 vanaf 9.00 uur. Wilt u dus komen spelen op een zondag, dan kunt u vanaf 9.00 uur op de vrijdag eraan voorafgaande bellen. Op woensdagen kunt u twee weken van te voren al een starttijd boeken, omdat dit een greenfeeërs/groepen dag is op onze baan en geen ledendag. 

Online Golf Systems (OGS)

Klik op onderstaande knop om in te loggen.

login

Brunsummerheide.png midden-brabant.png reymerswael-logo.png bergvliet.png peelsegolflogo.png steenhoven.png stippelberg.png Issum-logo.png